TERVETULOA MUKAAN

UNELMISTA TOTTA

VERKKOKURSSILLE!


KURSSIN AJANKOHTAA SIIRRETÄÄN SOPIVAAN HETKEEN.
Ota yheyttä, mikäli olet kiinnostunut kurssista. Kurssi toteutuu,kun tarpeeksi osallistujia! harmonianne22@gmail.com
(Kurssille ilmoittautuminen on käynnissä. Otan vastaan ilmoittautuneita 23.2.24 saakka. Mikäli kurssi toteutuu, lähetän kurssimaksun (sovitusti) antamaasi sähköpostiin.)

Onko sinulla haave-unelma- jonka haluat käyvän toteen?

Monella meillä on unelmia, mutta useimmiten haaveet jäävät vain haaveiksi. Olet ehkä tehnyt aarrekarttoja ja affirmaatioita.
Olet kokeillut eri juttuja, mutta kun ei.., jokin mättää.
Tällä kurssilla sinun on mahdollista selvittää myös syitä, miksi haave ei ole vielä toteutunut.
Mikäli sinulla ei ole vielä unelmaa, et edes tiedä mitä haluaisit, mutta kuitenkin haluat muuttaa elämääsi: 
enemmän onnellisemmaksi, enemmän oman näköiseksesi, enemmän sinun kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi.
Ei hätää, kurssi on myös sinulle, sillä kurssin aikana tulet kirkastamaan unelmasi.
Sinulle voi avautua jotain, mitä et tässä hetkessä pysty edes unelmoimaan.
Miten voin luvata tämän?

Kurssilla pureudumme ensiksi sinun alitajuntaan, uskomuksiisi. Tulet tietoiseksi tämän hetken tilanteestasi.
Alitajunnan ohjelmoinneista on hyvä tulla tietoiseksi. Jo se alkaa muuttaa uskomusjärjestelmääsi-kun tiedostat asioita.
Teemme useita harjoitteita tähän liittyen.
Kun sitten kurssilla alamme pureutua alitajuntaasi ja "syötämme sinne uuden Softan"-uudet , paremmat tiedostot, niin sinun maailmasi alkaa laajeta, alat ehkä huomaamaan uusia asioita, uusia ideoita..

Kuulostaa varmaan hyvältä, mutta esitän sinulle kysymyksen? Oletko valmis todella muutokseen?
Monet haluavat jotain uutta elämäänsä, kuin nappia painaen. Minä en lupaa sinulle muutosta, ellet ole valmis todella panostamaan tähän muutoksen matkaan. Sinun on itse otettava vastuu matkastasi- minä tulen antamaan sinulle työkaluja. Sinä teet sen työn.
Kerron sinulle yhden salaisuuden:
"Luot sitä elämääsi, mitä olet tässä hetkessä.
Jotta elämääsi voi astua jotain uutta, se muutos tapahtuu ensin sinun sisälläsi."


Kuuntele hetken sisintäsi. Mikäli sinulla herää tunne- jess!! olen valmis muutokseen, haluan muutosta, nyt riittää vanha elämä. Taustalla voi tulla epäilys (monella tulee) "En kuitenkaan pysty muutokseen, eihän minulla ole aikaa, en jaksa, eihän minulla ole edes rahaa.."
Tiedätkö? 
Tuo vastustus tulee juuri sieltä uskomusjärjestelmästä. Egomieli ei halua muutosta. 
Haluaako sinun sisin-sydämesi-sielusi muutosta?
 Mikäli vastasit KYLLÄ- luethan eteenpäin.

Mitä kurssi tulee sisältämään?

Kurssimateriaali tulee olemaan Harmonia Akatemian sivuilla. Pääset kurssialustalle, maksettuasi kurssin. Kurssia käydään osio kerrallaan.
Halutessasi saat todistuksen suoritetusta kurssista. Kurssi sisältää:

 • Kirjallista kurssimateriaalia ja tehtäviä
 • Videomateriaalia
 • Ryhmän tuen whatsapp-ryhmän kautta. Tulen kannustamaan sinua muutoksessasi. Toisten unelmien matkan seuraaminen ja oman jakaminen on tärkeä osa kurssia
 • Live webinaari kerran kuussa

Mitä sinä hyödyt kurssista?

Listaan tähän asioita mitä sinä mahdolllisesti tulet saamaan kurssin aikana. Tämä riippuu kuitenkin paljon myös siitä, onko sitoutuminen sinussa vahvaa, oletko valmis kohtaamaan itsessäsi vastustusta muutosta kohtaan-ja ylittämään pelkosi. Pystytkö järjestämään aikaa opiskeluun, itsesi tutkimiseen, harjoitteisiin, jakamiseen. Oletko valmis ottamaan askeleita, sillä mitään ei tapahdu, ellei ota askeleita-tartu tilaisuuksiin-kun niitä alkaa sitten ilmaantua.

 • Oma Unelma. Sen löytyminen tai jo olemassa olevan kirkastaminen /muuttaminen kurssin aikana.
 • Uskomusjärjestelmän tiedostaminen ja avaimia, työkaluja uusiin uskomuksiin. 
 • Työkaluja arkeen. Miten alkaa värähtelemään unelmansa kanssa samaa taajuutta. Miten saavuttaa tila, että elätkin jo unelmaasi, vaikkei se ole vielä edes toteutunut. Et loppujenlopuksi edes tarvitse unelmaa, jotta olet onnellinen- olet sitä joka hetki. Jaan kurssilla esim EMT-tekniikan. Emotionaalisen Manifestaation tekniikka on eräs fyysinen harjoite, johon kuuluu myös muita elementtejä. Tehokas tekniikka, joka ei kuitenkaan sovi kaikille. Mikäli olet raskaana, harjoitusta ei voi tehdä. Kurssi tarjoaa kyllä myös muita harjoitteita, joten voit hyvin silti olla mukana kurssilla.
 • Unelmista Totta. Se on mahdollista. Se tarkoittaa että myös toimintaa. Askeleita. Mitään ei tapahdu pelkästään meditoimalla, haaveilemalla, työkaluja käyttämällä. Tulee aika, jolloin eteesi tuodaankin asioita, uusia mahdollisuuksia: sinun tehtävä on tarttua niihin. Se vaatii uskallusta.

Kurssin tarjoaa?

Moi! Minä olen Anne Harmoinen, Harmoniannesta. Harmonianne on hyvinvointihoitoja- ja palveluja tarjoava yritys. Voit tutustua toimintaani sivuilta www.harmonianne.com
Sivuilla on myös minun tarinani. Miksi olen nyt jakamassa tietoa unelmista, muutoksista, niiden toteuttamisesta?

"Olen kertomassa sinulle elämän muutoksesta, koska itse olen sen polun kulkenut. Kuljen edelleen. Mielestäni elämä on yhtä muutosta.
Muutos tarkoittaa vanhasta irti päästämistä, riisumista. Uuteen astumista, itsensä ylittämistä, luottamista. Elämän muuttuessa voi muuttua ympäristö, sosiaaliset suhteet, työkuviot..kaikki. Se vaatii rohkeutta.

Olen kulkenut polun jossa päästelin irti vanhasta. Vanhasta sisälläni ja vanhasta ulkoisessa.
Olen astellut epämukavuusalueille, koska tiedän sen avaavan uusia ovia.
Olen sitoutunut, Olen tehnyt töitä itseni kanssa, olen kohdannut oman varjoni ja valoni.
Olen opiskellut vuosien ajan eri opettajien johdolla: useita henkisen polun opettajia(nimiä mainitsematta), Ilkka Koppelomäki: Saa mitä haluat?, tunnen Passion test-menetelmän, olen ollut naistenryhmässä jossa jaettiin unelmia-(tiedän mitä on ryhmän ja jakamisen tuki), Olen opiskellut rahaan liittyvää manifestointia. Merkittävä henkilö mielen ja uskomusmaailmani muuttamisessa oli Sami Minkkinen. Häneltä opin myös EMT-tekniikan, jota opetan myös tällä kurssilla.
Elämä itsessään-on kuitenkin ollut suurin opettajani- elämääni kuuluvat tapahtumat, ihmissuhteet. Nyt olen valmis jakamaan tietoa myös muille. Tämä maailma on haastavaa monelle. Tehtäväni on auttaa, heitä jotka haluavat ottaa tiedon vastaan, ja tehdä vaadittava muutos sisäisesti."

Kurssitiedot

 • KURSSIN AIKATAULU: Alkaa 1.3.2024. Otan vastaan ilmoittautuneita (sitova) 23.2.2024 asti. Kurssi toteutuu, mikäli tarvittava määrä kurssilaisia on kasassa. Ilmoittauduthan ajoissa.
 • Ilmoittuduttuasi, tulet saamaan tiedon kurssin toteutumisesta. Kurssimaksu suoritetaan ennen varsinaisen kurssin alkua. Pääset kirjautumaan kurssialustalle, kun olet maksanut kurssin.
 • Kurssimaksu on joko kertamaksu tai kerran kuussa tapahtuva maksu. Tämä helpottaa talouttasi, mikäli et pysty kerralla maksamaan koko summaa!                                                                      HINTA KERTAMAKSU, 3KK, : 222€   TAI   ERISSÄ 77€/KK (231€)

Haluatko lähteä mukaan unelmien kudelmaan, muutoksen matkaan?

Paina alla olevaa painiketta ja ilmoittaudu mukaan. Se alkaa pian!